Internet of Things Concept: Young Woman Using Smartphone in Kitchen. She controls her Kitchen Appliances with IOT. Graphics Showing Digitalization Visualization of Connected Home Electronics Devices
Et smartere hjem med smarthus

Vi leverer og installerer smarthusløsninger fra de mest sentrale produsentene på markedet. Vi har kompetansen som skal til for å veilede deg i jungelen av tilbud, og ikke minst tar vi hånd om alt som må gjøres på det elektriske anlegget.

Hvilken løsning bør du velge?

Vi leverer og installerer smarthusløsninger fra de mest sentrale produsentene på markedet. Vi har kompetansen som skal til for å veilede deg i jungelen av tilbud, og ikke minst tar vi hånd om alt som må gjøres på det elektriske anlegget. I tillegg til selve Smarthus-teknologien kommer våre leverandører også med et bredt utvalg av installasjonsmateriell (brytere, dimmere, termostater, stikkontakter osv.) i ulike av materialer og design. Dermed får du som kunde den smarthusløsningen som passer best for deg.

Vi tilbyr både trådløse og kablede Smarthusløsninger, og basert på dine preferanser finner vi ut av hvilket system som er mest egnet for deg:

Trådløse systemer:

  • Plejd
  • Nobø

KNX-systemer (ledningsbaserte):

  • Micro Matic
  • Stork – Delta Dore

Hva koster smarthus-løsningene?

Prisen på smarthus avhenger naturlig nok av hvilken løsning du velger. Fra små enkle duppeditter du kan kjøpe og installere selv til komplette systemer som må monteres av elektriker.

Få pristilbud raskt!

Andre gode tips: