Welhaven Rør & Elektro logo
Smarthus og Internet of Things konseptualisert på kjøkken
Et smartere hjem med smarthus

Med smarthus kan du få økt komfort og samtidig lavere strømregning.

Hva er smarthus?

Et smarthus gjør det mulig for deg å kontrollere, samt automatisere, forskjellige funksjoner via app eller stemmestyring. Fordelene er at det kan gi samme eller økt komfort og sikkerhet, og samtidig redusere strømregningen. Smarthus-teknologi har hatt en enorm utvikling, og er stadig mer vanlig å ta i bruk i både boliger og næringsbygg.

Hvilken løsning bør du velge?

Vi leverer og installerer smarthusløsninger fra de mest sentrale produsentene på markedet. Vi har kompetansen som skal til for å veilede deg i jungelen av tilbud, og ikke minst tar vi hånd om alt som må gjøres på det elektriske anlegget. Vi har valgt våre leverandører av smarthus med omhu. I tillegg til robust teknologi kommer våre leverandører med et bredt utvalg av installasjonsmateriell (brytere, dimmere, termostater, stikkontakter osv.) i ulike materialer og design. Dermed er det mulig for deg å få den smarthusløsningen som passer best for deg.

Vi tilbyr både trådløse og kablede Smarthusløsninger, og basert på dine preferanser og behov finner vi ut av hvilket system som er mest egnet for deg:

Trådløse systemer:

KNX-systemer (ledningsbaserte):

Hva kan man koble til et smarthus?

Hva du kan tilknytte smarthus-løsningen din avhenger noe av hvilken du har gått for. Samtidig kan de fleste tilknytte blant annet:

Hva koster det med smarthus?

Prisen på smarthus avhenger naturlig nok av hvilken løsning du velger. Fra små enkle duppeditter du kan kjøpe og installere selv. Andre produkter må monteres av elektriker. Les mer om våre elektrotjenester her.

Få pristilbud raskt!

Andre gode tips: