Welhaven Rør & Elektro logo

Vi utfører elektrikertjenester på boliger, næringsbygg og borettslag.

Welhaven Rør & Elektro AS er en komplett leverandør av elektrotjenester. Vi har i dag mange dyktige elektrikere som utfører små og store oppdrag for privat og næring. Og vi hjelper deg gjerne!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi tilbyr alle tradisjonelle elektrikertjenester til bolig og næring, som omfatter elektriske anlegg, belysning, varme, smarthus, elbillading og rådgivning.

Våre elektrikere er kollegaer med rørleggere, tømrere, flisleggere med mer. De er derfor drillet til å finne helhetlige løsninger som sikrer et godt resultat og god fremdrift for alle faggrupper.

Få pristilbud raskt!

Elbil som blir ladet

Fastpris på elbillader

Vi leverer ladestasjoner og elbilladere. Vi løser alle typer av AC ladebehov fra enkle hjemmeladere til større ladeanlegg. Kombinert med vår kompetanse på installasjon av ladesystemer, tilbyr vi et bredt spekter av løsninger for lading av elbil, ferdig installert.

SLUTTDOKUMENTASJON

Alt elektroarbeid, uansett om du bygger nytt eller gjør endringer på eksisterende anlegg, krever sertifisering og kompetanse. Med oss kan du være sikker på at jobben utføres profesjonelt og sikkert. Og med god dokumentasjon, rett i Boligmappa for privatkunder.

Gjennomgang av arbeidstegninger til nytt bad i Asker