Elektriker i Lier

Vi har i dag mange dyktige elektrikere som utfører små og store oppdrag for privat og næring. Vi kan hjelpe deg med alt fra nyinstallasjon og rehabilitering til internkontroll og elbillading.

Trenger du en elektriker? – Få et uforpliktende pristilbud eller Ring oss nå

Elektrikerarbeid for privat og næring

Ønsker du en total renovering og utskiftning av ditt elektriske anlegg, fornye ditt sikringsskap med automatsikringer, eller bare sette opp en ekstra stikkontakt, så kan vi i Welhaven Rør og Elektro AS hjelpe deg.

For oss finnes det ingen jobber som er for store eller små, og våre elektrikere vil gjøre alt for at du som kunde skal få et produkt som tilfredsstiller alle normer og krav.

Våre elektrikere i Lier utfører:

  • Små og store EL-installasjoner for private og næring
  • Montering av ladestasjoner og ladeanlegg for private og sameier
  • Utskifting av gammel belysning til LED-løsning
  • Smarthus-løsning for lys- og varmestyring
  • EL-sjekk av din bolig
  • Rammeavtaler på elektrikertjenester for bedrifter og sameier
  • Varmefolie og varmekabler med nattsenking
  • Belysningstegninger fra våre samarbeidspartnere

EL-sjekk for bolig og næring

Norge er et av de landene i verden hvor det brenner mest og hvor flest mennesker omkommer av skadene. Fire av ti boligbranner i Norge kommer av feil på det elektriske anlegget eller feil bruk av elektriske apparater. I mange tilfeller kunne brannen vært unngått dersom det elektriske anlegget hadde blitt sjekket med jevne mellomrom. Ved å gjennomføre en el-sjekk, går en av våre elektrikere gjennom hele det elektriske anlegget i boligen din og skriver en tilstandsrapport. Vi er sertifisert for NEK 405-2 Bolig og NEK 405-3 Næringsbygg

Smarthus

Smarthus er et samlebegrep for løsninger som styrer lys, varme, brannsikkerhet, innbruddssikring og ventilasjon i ett felles styringssystem. Hensikten er å få lavere energiforbruk, bedre komfort, enklere betjening og høyere sikkerhetsnivå. Med enkelhet kan du kontrollere alt fra strømforbruk, persienner, garasjeport, ytterdøren, kamera, ventilasjon til lyd og bilde bare ved hjelp av noen enkle brytere eller over et nettbrett/mobil. Våre leverandører av smarthus er Micro Matic, SG, Nobø, Elko og X-Comfort.

ElBILLADERE

Vi leverer ladeløsninger for elbil. Vi løser alle typer av AC ladebehov fra enkle hjemmeladere til større ladeanlegg. Kombinert med vår kompetanse på installasjon av ladesystemer, tilbyr vi et bredt spekter av løsninger for lading av elbil, ferdig installert. Vår målsetting er å levere konkurransedyktige, sikre og lønnsomme ladeløsninger for offentlig infrastruktur, Type-2 ladeparker for parkering, borettslag, bedrifter og sist men ikke minst, hjemmeladere. Vi er opptatte av å se helheten og tenke på hele produktets levetid. Nye produkter utvikles kontinuerlig, slik at vi til en hver tid installerer løsninger som er tilpasset dagens og fremtidens behov. Verdt å merke seg at snart kan alle beboere i borettslag få lovfestet rett til å lade elbil!

Fast avtale

En fast avtale med oss starter med at du får utført en EL-sjekk hjemme. Alt det elektriske i boligen din blir gjennomgått. Eventuelle feil og mangler beskrives i en tilstandsrapport, gradert etter hvor graverende de er. De feil som er direkte farlige, enten med tanke på brann eller berøring, blir merket med rødt. De må utbedres med det samme.

Om du er interessert i en fast avtale er det bare å ta kontakt.

Befaring og tilbud

Ring oss idag for et uforpliktende møte og befaring, dersom du har ønske om forbedringer av ditt elektriske anlegg. Dersom du har byggeplaner av nytt hus eller påbygg, vil vi gjerne delta i planleggingen, slik at vi kan rådføre deg og montere den mest optimale løsningen for ditt behov. Våre elektrikere har høy kompetanse og innsikt på hva som rører seg av de nyeste og mest energibesparende løsningene som til en hver tid finnes på markedet.


Ring oss
eller fyll inn skjemaet

Autoriserte elektrikere som er medlem av Norgeseliten

Vi er medlem av Norgeseliten, og du kan på den måten være trygg på at du får besøk av kvalitetsbevisste elektrikere, uansett om du bor i Drammen, Lier, Asker, Bærum eller Oslo.

Nettbutikk

Se et stort utvalg varer i vår nettbutikk. Du finner alt fra røykvarslere og lamper, til panelovner og smarthjemprodukter.

ELKO Boligpartner

Trenger du inspirasjon til de beste elektriske løsningene til ditt hjem?
Med vår ELKO Boligpartner, kan du enkelt få inspirasjon og tips om løsninger rom for rom. 

Vi er en EKOM-godkjent bedrift