Welhaven Rør & Elektro logo

Pusse opp badet? Vi leverer komplette bad – fra riving til utvask.

Hvert år pusser vi opp over 50 bad. Vi vet hva som er mulig, hva som er lurt og hva som ikke er det. Og vi har håndtert de fleste utfordringer man kan møte på.

Ønsker du et prisestimat på oppussing av badet ditt? Fyll inn skjemaet nedenfor. Last opp 3 bilder og en plantegning, og fortell litt om hva slags fliser, belysning og innredning du ønsker deg. Om vi har behov for mer for å gi deg pris, tar vi kontakt.

Få pristilbud raskt!

Elektrikere diskuterer tegninger på hovedkontor ved Liertoppen

BEFARING OG RÅDGIVNING

Å pusse opp badet krever god planlegging. Det er behov for koordinering av håndverkere med ulik fagkompetanse for å unngå forsinkelser. I Welhaven Rør og Elektro AS har vi medarbeidere innen alle fagområder som skal til for å pusse opp badet. Derfor kan vi sørge for god fremdrift og kvalitet på badene vi leverer. Og all dokumentasjon får du selvfølgelig rett i Boligmappa.

Vi vil gjerne delta i planleggingen sammen med deg. Med vår brede erfaring med oppussing av bad kan vi bidra med innspill på smarte løsninger for ditt behov. Vi kommer gjerne med innspill på planløsning, energibesparende alternativer, samt ikke minst løsninger som gir spa-følelsen.

SLUTTDOKUMENTASJON

Myndighetene, takstbransjen og forsikringsselskapene forventer god dokumentasjon på nye bad. Dette omfatter FDV-dokumentasjon og ryddig og god oversikt over arbeidene som er utført. Alt dette tar vi oss av, og vi sender all dokumentasjon rett i Boligmappa for deg.

Boligmappa illustrasjonsbilde