Welhaven Rør & Elektro logo
Bad med stor dusjnisje som er pusset opp av Welhaven Rør & Elektro
Skal du pusse opp badet?

Planlegg ditt nye bad godt – og involver håndverkeren tidlig. Da går oppussingen raskere, og du kan spare mange penger.

En totalrehabilitering av baderommet er både omfattende og kostbart. Hvis du går godt forberedt inn i prosjektet, øker sannsynligheten for at du kommer i mål med akkurat det drømmebadet du så for deg, uten fordyrende omveier.

Har du råd til å pusse opp ordentlig?

Første steg bør være å kartlegge om du har råd til å gjøre oppussingen av badet ordentlig. Det kan fort koste 200 000 – 300 000 kroner å gjøre en totalrehabilitering av et baderom på 10 kvadratmeter.

Det er selvfølgelig også mulig å pusse opp rimeligere, men det kan gå på bekostning av kvaliteten. Mangler du 50 000 kroner, kanskje du heller skal vente et halvt år og få det gjort skikkelig. Å gå ned i kvalitet på for eksempel innbyggingssisterner for toalett eller blandebatterier, kan i verste fall føre til kostbare vannskader. Å fornye badet ved å skifte innredning og utstyr, kan man gjøre til en langt lavere kostnad.

Spill på lag med håndverkeren

Gjør deg opp noen tanker på hva du ønsker av kvalitet, overflater og utstyr. Og spør oss gjerne om råd underveis. Hvert år pusser vi opp mer enn 50 bad. Det betyr at vi har løst de fleste utfordringene man kan møte på, og vi vet hva som er mulig.

Welhaven Rør og Elektro er en tverrfaglig håndverkerbedrift som kan ta hele renoveringen. Det betyr at du slipper å fungere som en prosjektleder, noe som vil spare deg for mye stress. I tillegg har vi gode rutiner for effektiv oppussing, slik at badet ditt står klart på kortest mulig tid.

Få pristilbud raskt!

Andre gode tips: