Welhaven Rør & Elektro logo

Tverrfaglig håndverkerbedrift med særdeles gode referanser.

Hos oss er du alltid velkommen til å ta kontakt for råd, tilbud eller befaring. Du kan enten ringe oss, sende en mail eller bestille våre tjenester direkte via knappene under. Alle henvendelser blir besvart innen kort tid.

Våre tjenester

Vi er en solid bedrift med tverrfaglig kompetanse. Med in-house elektrikere, rørleggere, flisleggere, tømrere med mer, håndterer vi alt fra små serviceoppdrag til totalleveranser for privat og næring.

I tillegg til å være medlem av Norgeseliten og Rørkjøp, har vi alle nødvendige godkjenninger innen elektro og rør. Dette innebærer blant annet at vi er registrert i elvirksomhetsregisteret til DSB og godkjent våtromsbedrift hos Fagrådet for våtrom. I tillegg har vi sentral godkjenning, Ekom-godkjenning og er registrert hos Achilles (StartBank).

Vi er kåret til Gasellebedrift flere år på rad. Vi skal fortsette å vokse, samtidig som vi opprettholder kvalitet på leveranser og vår store andel fornøyde kunder. Vi legger vekt på å skape et positivt, utviklende og sikkert arbeidsmiljø, med bransjens dyktigste medarbeidere på alle nivåer.

Det skal være trygt å være kunde hos oss. Som privatperson blir alt arbeid vi utfører dokumentert i Boligmappa. Næringskunder får tilgang til all nødvendig sluttdokumentasjon, inkludert FDV.

Og skulle du være i tvil om vi er de rette til å utføre arbeid for deg? Spør oss om referanser.

Vårt virkeområde strekker seg fra Sande i Vestfold til Oslo. Vi jobber med samarbeidspartnere som er like dedikerte og som ønsker å levere samme service og kvalitet som oss i Welhaven Rør og Elektro. Vi er medlem av elektrikerkjeden Norgeseliten og Norges største rørleggerkjede, Rørkjøp.

Elektriker monterer led takspotter i leilighet i Asker