Welhaven Rør & Elektro logo

Spar både penger og miljøet med solceller på taket!​

Vi tilbyr komplette solcelleanlegg til de fleste typer tak. Med installasjonen følger en egen app, hvor du til enhver tid får oversikt over din egen produksjon, og status i solcelleanlegget. Vi har innfestning til de fleste typer tak, og våre kvalitetssikre festebraketter sørger for at du får et anlegg som vil stå sikkert, og produsere strøm i mange år fremover.

Solceller under montering på tak

Solenergi for fremtiden

Solen er den største og reneste energikilden vi har, og den er tilgjengelig for alle. Solen skinner mer enn du tror – til og med her i Norge. Den skinner i hvert fall nok til å gi et betydelig strømbidrag til både boliger og næringsbygg. Solenergi er et enøk-tiltak som produserer miljøvennlig strøm og reduserer strømregningen. Som eier av et anlegg som produserer solenergi, har du kortreist strøm til eget bruk – helt uten inngrep i naturen. Du benytter deg kun av arealer du allerede eier. Visste du at solceller yter mer effekt i Norge enn i varmere strøk? Det er fordi solcellene har en negativ temperaturkoeffisient, som betyr at de blir mer effektive og produserer bedre under kaldt klima.

Hvorfor solcelleanlegg?

Et solcelleanlegg bestående av 32 stk paneler, produserer +- 10 000 kWh i året og dekker med det rundt 1/3 av et årsforbruk på 30 000 kWh.

  • Strømmen din blir billigere som følge av at du produserer egen strøm
  • Overskuddstrøm kan selges til strømleverandør
  • En slik installasjon kvalifiserer til Enova støtte, inntil 47 500,-
  • Sol er en fornybar energikilde, og solenergi bidrar til bedre klima
Converter til solcelleanlegg montert på husfasade

Solenergi for næringsbygg

Næringsbygg, med betydelige flater på tak og fasader som kan kles med paneler, har et stort potensiale for produksjon av egen strøm gjennom solenergi. Snakk med oss om energipotensialet for dine tak og fasader.

Vil du ha pristilbud på solcelleanlegg?