Smarthus i Lier

Vi leverer og installerer smarthusløsninger fra de mest sentrale produsentene på markedet. Vi har kompetansen som skal til for å veilede deg i jungelen av tilbud, og ikke minst tar vi hånd om alt som må gjøres på det elektriske anlegget.

Trenger du en elektriker som er god på smarthus? – Få et uforpliktende pristilbud eller Ring oss nå

Hvilken løsning bør du velge?

Vi leverer og installerer smarthusløsninger fra de mest sentrale produsentene på markedet. Vi har kompetansen som skal til for å veilede deg i jungelen av tilbud, og ikke minst tar vi hånd om alt som må gjøres på det elektriske anlegget. I tillegg til selve Smarthus-teknologien kommer våre leverandører også med et bredt utvalg av installasjonsmateriell (brytere, dimmere, termostater, stikkontakter osv.) i ulike av materialer og design. Dermed får du som kunde den smarthusløsningen som passer best for deg.

Hva koster smarthus-løsningene?

Prisen på smarthus avhenger naturlig nok av hvilken løsning du velger. Fra små enkle duppeditter du kan kjøpe og installere selv til komplette systemer som må monteres av elektriker.

Vi tilbyr følgende løsninger for smarthjem

Trådløse systemer:

  • X-Comfort
  • Elko
  • Nobø

KNX-systemer (ledningsbaserte):

  • Micro Matic
  • Stork – Delta Dore
smarthus futurehome pakke

Befaring og tilbud

Ring oss idag for et uforpliktende møte og befaring, dersom du har planer om å installere Smarthus for din bolig. Dersom du har større prosjekter, vil vi gjerne delta i planleggingen, slik at vi kan rådføre deg og montere den mest optimale løsningen for ditt behov. Våre elektrikere har høy kompetanse og innsikt på hva som rører seg av de nyeste og mest energibesparende løsningene som til en hver tid finnes på markedet.


Ring oss
eller fyll inn skjemaet

Installasjon av Smarthus-løsninger fra Norgeseliten-medlem

Vi er medlem av Norgeseliten, og du kan på den måten være trygg på at du får besøk av kvalitetsbevisste elektrikere, uansett om du bor i Drammen, Lier, Asker, Bærum eller Oslo.

Nettbutikk

Se et stort utvalg varer i vår nettbutikk. Du finner alt fra røykvarslere og lamper, til panelovner og smarthjemprodukter.

ELKO Boligpartner

Trenger du inspirasjon til de beste elektriske løsningene til ditt hjem?
Med vår ELKO Boligpartner, kan du enkelt få inspirasjon og tips om løsninger rom for rom. 

Vi er en EKOM-godkjent bedrift