Smarthus

Vi leverer og installerer smarthusløsninger fra de mest sentrale produsentene på markedet. Vi har kompetansen som skal til for å veilede deg i jungelen av tilbud, og ikke minst tar vi hånd om alt som må gjøres på det elektriske anlegget.

Autoriserte elektrikere som er medlem av Norgeseliten

Installasjon av Smarthus-løsniger fra Oslo til Drammen

Drammen, Lier, Asker, Bærum og Oslo.

norgeseliten logo

Hvilken løsning bør du velge?

Vi leverer og installerer smarthusløsninger fra de mest sentrale produsentene på markedet. Vi har kompetansen som skal til for å veilede deg i jungelen av tilbud, og ikke minst tar vi hånd om alt som må gjøres på det elektriske anlegget. I tillegg til selve Smarthus-teknologien kommer våre leverandører også med et bredt utvalg av installasjonsmateriell (brytere, dimmere, termostater, stikkontakter osv.) i ulike av materialer og design. Dermed får du som kunde den smarthusløsningen som passer best for deg.

Vi tilbyr følgende løsninger for smarthjem

Åpne systemer:

  • Futurehome med Fibaro-produkter
  • Google Home

Trådløse systemer:

  • X-Comfort
  • Elko
  • Nobø

KNX-systemer (ledningsbaserte):

  • Schneider Electric
  • Micro Matic
  • Stork – Delta Dore
smarthus lysbryter
smarthus futurehome pakke
KNX smarthus app
smarthus x-comfort app
elko logo

Hva koster smarthus-løsningene?

Prisen på smarthus avhenger naturlig nok av hvilken løsning du velger. Fra små enkle duppeditter du kan kjøpe og installere selv til komplette systemer som må monteres av elektriker.

futurehome smarhus app
stork delta dore smarthus

Befaring og tilbud

Ring oss idag for et uforpliktende møte og befaring, dersom du har planer om å installere Smarthus for din bolig. Dersom du har større prosjekter, vil vi gjerne delta i planleggingen, slik at vi kan rådføre deg og montere den mest optimale løsningen for ditt behov. Våre elektrikere har høy kompetanse og innsikt på hva som rører seg av de nyeste og mest energibesparende løsningene som til en hver tid finnes på markedet.

Ønsker du en uforpliktende befaring?

Ring oss nå eller fyll inn skjemaet

Vi er en EKOM-godkjent bedrift