Elbilladere

Vi leverer Salto ladestasjoner og elbilladere. Vi løser alle typer av AC ladebehov fra enkle hjemmeladere til større ladeanlegg. Kombinert med vår kompetanse på installasjon av ladesystemer, tilbyr vi et bredt spekter av løsninger for lading av elbil, ferdig installert.

Autoriserte elektrikere som er medlem av Norgeseliten

Installasjon av Elbilladere og ladestasjoner fra Oslo til Drammen

Drammen, Lier, Asker, Bærum og Oslo.

norgeseliten logo

For elbileieren – enda bedre sikkerhet og funksjonalitet

Den nye eRange salto elbilstasjoner tilfredsstiller alle nye krav og standarder og har en rekke funksjoner som øker sikkerheten ytterligere. Blant annet kontrollerer egne sensorer kontinuerlig at bilen lader som den skal, at alle komponenter fungerer og at stasjonen ikke blir for varm. Ved tegn til varmgang stanses strømtilførselen automatisk. Jordfeilvernet utløses selvsagt også automatisk ved tegn til fare.

I samarbeid med DEFA garanterer vi

  • God leveringsdyktighet, vi har alle produktene på lager
  • Trygge og bekveme ladere som dekker ditt behov for lading, hjemme eller på jobb
  • Smarte løsninger og systemer for borettslag, sameier og bedrifter
  • Profesjonell og sikker installasjon av ladeutstyret til eksisterende el-anlegg
  • Vurdering av behovet for egen kurs til ladeutstyret
salto elbillader
salto elbillader i felles garasje
CLU enhet for strømfordeling for elbillading
lading av elbil
hjemmelader for elbil

CLU: Avansert strømdeling

En fin løsning for elbillading i borettslag og sameier.

Ved å inkludere CLU i anlegget kan man dele den strømmen man har tilgjengelig på en smart måte: hvis noen ladestasjoner står ledige, kan de andre ladestasjonene få tildelt mer effekt, slik at ladingen der går fortere.

Med CLU Online kan man i tillegg knytte seg til et Cloudcharge backoffice system som gjør at man får full kontroll på hele anlegget i forhold til bruk, tilgangsstyring og betalingssystemer.

alternativer for CLU strømfordeling for ladestasjoner
elbilladere på parkeringsplass

Tilrettelegging av ladestasjoner for fremtidige behov

Med faste plasser i eksisterende borettslag og langt mellom plassene som skal installere ladestasjon, bør man kanskje tenke litt på fremtidig behov. Da kan det være lurt å og legge opp kabler og fordelingsskap til flere grupper, slik at når nye elbiler kommer i garasjen er installasjonen allerede forberedt til å koble på nye stasjoner.

Løsninger for hjemmelading

DEFA har lang erfaring med levering av komplett ladeuststyr til hus og hjem. Hvis du vet hvilken bil du har, vet vi hvilket ladeustyr du trenger.

salto elbilladere logo

Befaring og tilbud for ladebokser

Ring oss idag for et uforpliktende møte og befaring, dersom du har planer om å installere ladestasjon(er) for elbil. Dersom du har større prosjekter, vil vi gjerne delta i planleggingen, slik at vi kan rådføre deg og montere den mest optimale løsningen for ditt behov. Våre elektrikere har høy kompetanse og innsikt på hva som rører seg av de nyeste og mest energibesparende løsningene som til en hver tid finnes på markedet.

Ønsker du en uforpliktende befaring?

Ring oss nå eller fyll inn skjemaet

Vi er en EKOM-godkjent bedrift