Baderom

Hos Welhaven Rør og Elektro er det ingen usikkerhet knyttet til fremdrift på baderomsprosjektet – vi har alle nødvendige faggrupper internt i firmaet!

Lang erfaring med bygging av baderom

Oppussing av baderom fra Oslo til Drammen

Drammen, Lier, Asker, Bærum og Oslo.

Baderom fra A til Å

Oppussing av baderom omhandler mange håndverksgrupper som skal koordinere og komme inn på riktig tidspunkt slik at oppussingen får ønsket fremdrift. Vi sørger for at oppussingen av ditt baderom blir håndtert på riktig måte fra A til Å. I Welhaven Rør og Elektro AS har vi alle arbeidsgrupper som trengs for renovering av bad.

Våre ansatte fikser

 • Grundig befaring
 • Oversiktlig pristilbud
 • Gjennomgang av pristilbud
 • Kontraktskriving og planlegging fra oppstart til avslutning av prosjektet
 • Selve oppussingen av badet
 • Sluttdokumentasjon og ferdigbefaring

Vi leverer

 • Komplett baderom fra A-Å til avtalt tid
 • 5 års garanti på baderommet
 • 10 års garanti på varmekabler
 • Sluttdokumentasjon i henhold til FFV (Fagrådet for våtrom)
 • Baderom til avtalt pris

Befaring og tilbud

Ring oss i dag for et uforpliktende møte og befaring dersom du planlegger oppussing av ditt bad. Vi vil gjerne delta i planleggingen sammen med deg, slik at vi kan rådføre og montere den mest optimale løsningen for ditt behov. Våre rørleggere har høy kompetanse og innsikt på hva som tilbys av de nyeste og mest energibesparende løsningene som til en hver tid finnes på markedet.

Sluttdokumentasjon

Hva kan du som kunde forvente å motta av sluttdokumentasjon fra håndverksbedriften(e) når et nyoppusset våtrom ferdigstilles? Myndighetene, gjennom byggteknisk forskrift (TEK10) setter krav til FDV dokumentasjon – en såkalt FDV-instruks. Med FDV menes Forvaltning, Drift og Vedlikehold. Krav til innhold er ikke spesifisert i detalj, og må tilpasses den enkelte jobben. Takstbransjen og forsikringsselskapene stiller også forventninger til en ryddig og god nok dokumentasjon av arbeidene som er utført – gjennom bruken av Norsk Standard 3600.

Lang erfaring: Vi bygger 50 bad i året

Vi tar alle kunder like seriøst for du vet aldri hva en liten jobb kan generere senere. Det er viktig å spille med åpne kort ovenfor kunden. Gode rutiner er med på å skape gode resultater – og vi er svært nøye med dokumentasjon og sjekklister som også kunden blir satt inn i. Vi ønsker ingen misforståelser eller uenigheter. Det er derfor viktig å være ryddige. Og hos oss får alle svar. Vi ringer alltid tilbake. Alltid!

I dette våtromsfirmaet jobber det flest elektrikere

Les artikkelen som ble skrevet om Welhaven Rør og Elektro av Fagområdet for Våtrom på ffv.no

Ønsker du en uforpliktende befaring?

Ring oss nå eller fyll inn skjemaet

Rørkjøp nettbutikk

Rørkjøp er vår egen nettbutikk med salg av installasjoner og utstyr til kjøkken, vaskerom, utemiljø og reservedeler. Nettbutikken har et stort utvalg i forskjellige prisklasser, og fører en rekke kjente merkenavn.

Inspirasjon til badoppussing

Vi har samlet sammen bilder fra noen av badene vi er fornøyde med – både store og små. Se gjerne gjennom galleriet så kanskje du får litt inspirasjon til ditt eget bad!